ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Για όλους εμάς στη Relkon Hellas SA, η ποιότητα είναι ο γνώμονας με τον οποίο λειτουργεί και εξελίσσεται η εταιρεία, από την έρευνα και ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων απολαυστικών προϊόντων, ως την παραγωγή και τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.

Μέλημά μας είναι ο σεβασμός στην απαίτηση των καταναλωτών μας για προϊόντα υψηλού επιπέδου, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, με τον πιο αγνό λαχταριστό τρόπο.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η διεθνής πιστοποίηση της Relkon Hellas SA ακολουθεί τα αυστηρότερα πρότυπα και αποτελεί μία έμπρακτη απόδειξη της αφοσίωσής μας στον τομέα της ποιότητας.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Relkon Hellas SA έχει λάβει την πιστοποίηση ISO 22000:2005 «Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων-Απαιτήσεις για τους οργανισμούς της αλυσίδας τροφίμων», το οποίο αποτελεί Διεθνές Πρότυπο, που ακολουθείται ώστε να διασφαλίζονται οι διαδικασίες του συστήματος HACCP για την ασφάλεια των τροφίμων.

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η Relkon Hellas SA έχει ως προτεραιότητα την καινοτομία και τις καταναλωτικές ανάγκες του μέλλοντος.

 

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Μέλημά μας είναι ο σεβασμός στην απαίτηση των καταναλωτών μας για προϊόντα υψηλού επιπέδου.

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Όλες οι καινοτόμες και νέες ιδέες της Relkon Hellas SA, όχι μόνο γεννιούνται, αλλά δοκιμάζονται, ωριμάζουν και παίρνουν σάρκα και οστά στο τμήμα Research & Development.

Το τμήμα αυτό έχει την αρμοδιότητα για την επιστημονική οργάνωση και εφαρμογή ερευνών και πειραμάτων, με σκοπό το σχεδιασμό νέων και καινοτόμων προϊόντων.

 

Τα πορίσματα των ερευνών χρησιμοποιούνται από τους υπεύθυνους των διαφόρων τμημάτων, για την εξασφάλιση του καλύτερου ποιοτικού αποτελέσματος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

TEL:  210 9532254, 210 9532255, 210 9572110 / FAX: 210 9572109

OFFICE: VOULIAGMENIS AVE 512, ALIMOS,

ATHENS, 17456

OPENING HOURS 9:00AM-5:00PM

 

WAREHOUSE: THESSALONIKIS 84, MOSCHATO,

ATHENS,18345

 

relkon@relkon.gr

©2020 by Relkon Hellas SA