σοκολάτες Vendi παράγονται στο Βέλγιο, με συνταγή που προσαρμόζεται στις γεύσεις του Έλληνα καταναλωτή.

 

Χρησιμοποιούμε βελγική σοκολάτα με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, η οποία σε συνδυασμό με τους ξηρούς καρπούς ή τα φρούτα, τις κάνει πιο τραγανές και ανάλαφρες, δίνοντας ένα αίσθημα ικανοποίησης κατά την κατανάλωση τους.
 
Σήμερα, οι σοκολάτες Vendi, εκτός από την συνεχώς αυξανόμενη πορεία τους στην ελληνική αγορά, έχουν κατακτήσει και χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, καθώς και τον Καναδά.

ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Η Relkon Hellas, σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Κέντρο Αθηνών του ομίλου «ΥΓΕΙΑ» και τους διαβητολόγους, κ. Χρήστο Σπ. Ζούπα & κ. Πέτρο Θωμάκο, προχώρησε από τον Οκτώβριο του 2013 στην κλινική μελέτη των «Vendi Σοκολάτα Γάλακτος με Stevia» και «Vendi Σοκολάτα Bitter με Stevia» για τον υπολογισμό του Γλυκαιμικού Δείκτη & Γλυκαιμικού Φορτίου.
 
Τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται στα διαγράμματα αποδεικνύουν ότι οι προαναφερθείσες σοκολάτες είναι Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη, καθώς και Χαμηλού Γλυκαιμικού Φορτίου.

Σοκολάτα Bitter
Σοκολάτα Γάλακτος

Solid Line

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΓΕΥΣΗ, ΧΩΡΙΣ... ΕΝΟΧΕΣ!

Για εκείνους που επιθυμούν τη γευστική απόλαυση της βελγικής σοκολάτας Vendi χωρίς... περισπασμούς; Dark Chocolate 85% και Milk Chocolate!

Η ΣΤΕΒΙΑ

Η Στέβια (βοτανικό όνομα Stevia rebaudiana) είναι είδος φυτού με προέλευση από την Νότια Αμερική. Περιέχει μια ουσία η οποία ονομάζεται στεβιόζη ή στεβιόλη και έχει πολλές φορές μεγαλύτερη γλυκαντική δύναμη από την ζάχαρη. Χρησιμοποιείται σε αρκετές χώρες ως εναλλακτική γλυκαντική ουσία από την ζάχαρη.
 
Τα τελευταία χρόνια, το φυτό στέβια και τα γλυκαντικά που προέρχονται από τα φύλλα του, τράβηξαν την προσοχή εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης σε τρόφιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη και θερμίδες. Τα φύλλα του φυτού και τα γλυκαντικά που προέρχονται από αυτό έχουν πολλαπλάσια γλυκύτητα από τη ζάχαρη, δεν αποδίδουν ενέργεια (θερμίδες) και δεν περιέχουν υδατάνθρακες.

Είναι ασφαλής η Στέβια;
 

Ναι, οι έρευνες δείχνουν ότι η Στέβια είναι απόλυτα ασφαλής. Μετά από 10 χρόνια ερευνών για πιθανές αρνητικές πτυχές σε ποσότητες, δεν έχουν παρατηρηθεί ανεπιθύμητες ενέργειες μέχρι σήμερα. Αντίθετα μάλιστα, έχουν αποδειχθεί οφέλη για την υγεία, με την πρόσληψη σε υψηλότερες ποσότητες. Η ΕΑΑΤ, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Τυποποίησης Τροφίμων, είναι επίσης πεπεισμένοι για την ασφάλεια της, και για αυτό έχουν εγκρίνει επίσημα τη χρήση της Στέβια.

Classic Line

ΓΕΥΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΟΥΝ!

Η απόλαυση Vendi γίνεται διπλή! Ο συνδυασμός της βελγικής σοκολάτας με κομματάκια καβουρδισμένου φουντουκιού, αμυγδάλου, πορτοκαλιού και καραμέλας είναι έτοιμος να σε απογείωσει.

ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η κατανάλωση τροφίμων χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη είναι σημαντική, όχι μόνο για πάσχοντες από διαβήτη και για όσους θέλουν να αδυνατίσουν, αλλά και για όλους εμάς που θέλουμε να προσέχουμε την διατροφή μας. Διαμορφώνοντας ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο, δίνοντας βάση στην ποιότητα και όχι μόνο στην ποσότητα των τροφίμων που επιλέγουμε, θα συμβάλλουμε θετικά στον καλύτερο έλεγχο του οργανισμού μας.
 
Κατά αυτό τον τρόπο μπορούμε να εντάξουμε ακόμα και τις μικρές μας καθημερινές απολαύσεις (όπως η κατανάλωση μιας σοκολάτας) μέσα στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής. Γιατί η δίαιτα δεν πρέπει να στηρίζεται στην στέρηση των τροφίμων, αλλά στην πρόληψη και στην σωστή επιλογή τους.

Praline Line

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ VENDI, ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ!

Τέσσερις νέοι Vendi συναρπαστικοί συνδυασμοί σοκολάτας υγείας και γάλακτος, με Gianduia, Orange Ganache, Hazelnut Praline & Rice Crisps και Cocoa Nibs Ganache αντίστοιχα, ήρθαν για να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της πραλίνας.

Οι σοκολάτες Vendi είναι ο σύμμαχός σας στα πλαίσια μίας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, χάρη στον χαμηλό γλυκαιμικό τους δείκτη και γλυκαιμικό φορτίο. Επιπλέον, δεν περιέχουν πρόσθετα σάκχαρα και είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

TEL:  210 9532254, 210 9532255, 210 9572110 / FAX: 210 9572109

OFFICE: VOULIAGMENIS AVE 512, ALIMOS,

ATHENS, 17456

OPENING HOURS 9:00AM-5:00PM

 

WAREHOUSE: THESSALONIKIS 84, MOSCHATO,

ATHENS,18345

 

relkon@relkon.gr

©2020 by Relkon Hellas SA